Kozijnen Alu

logo finstral

Beslag aluminium kozijnen

In FINSTRAL kozijnen

logo siegenia aubi

Aluminium kozijnen

 

finstral kozijn alu classicfinstral kozijn alu novaHet kozijn- en deursysteem FIN-Project combineert de bewezen FINSTRAL-kozijntechniek met de materiaalvoordelen van aluminium aan de binnen-en buitenzijde en het meerkamer kunststof profiel in de kern.

Slanke profielaanzichten kenmerken het elegante, duidelijke aluminium design van FIN-Project. Innovatieve systeemdetails zorgen voor de beste prestatiewaarden in isolatie, geluidsisolatie, dichtheid, openingscomfort en veiligheid.

Met haar tijdloze design en een veelvoud aan varianties bieden FIN-Project kozijnen de ideale oplossing voor verschillende bouwsituaties.

De slanke optiek van het Nova-line kozijn zorgt niet alleen voor een mooi aanzicht van deze tijd, maar ook voor buitengewoon veel lichtinval in de binnenruimtes. Deze klassieke variant, met aan de buitenzijde een slank vleugelaanzicht, verleent het gebouw een traditionele esthetiek. De slanke staaloptiek van de Ferro-line vleugel is vooral geschikt voor de renovatie van staalkozijnen. Het multifunctionele voorzetkozijn bereikt met ziijn uitstekende afdichting rondom, het hele jaar gedaalde energiekosten en een hoge geluidswering.

 

finstral raamkozijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lindelaufer Gewande 32, 6367 AZ Voerendaal     con tel dark (045) 562 08 43        con mobile dark (06) 224 547 44